Video ja filmimine

Üks mu põhilistest hobidest on video. Tegelen erinevate sündmuste filmimisega, monteerin hiljem kokku ja löön värvid särama. Pulmavideod, moedemmid, avalikud üritused – need on vaid mõned märksõnad. Aga eks oma silm on kuningas ja sestap lisan siia paar näidet tehtud töödest:

Aimari ja Brigita pulm Hiltonis

 

 

Strike A Pose – minu enda korraldatud pidu Tallinnas. Kuna üritus võeti üles mitme erineva kaameraga, siis päris täie materjali filmimise au ma enda peale võtta ei saa. Abiks olid ka Oliver Anslang ja Urmas Kamdron. Küll aga jäi monteerimine puhtalt minu teha:

 

 

Fashion private party – tegu siis minu ja paari mu sõbra poolt korraldatava  erapidude sarjaga. Filmisin ja monteerisin ise:

 

 

 

Eesti iluduskuninganna 2016 valimine Õllesummeril

 

 

 

QOQO Top Models fotosessioonid – Minu enda firma poolt korraldatud fotosessioonide teaser videod. Kuna neid on kokku üle 100, siis toon siin välja mõned üksikud:

 

 

You may also like...